Voor 17:00 besteld morgen in huis | Gratis verzending vanaf €50,-
Greenfit

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellen & Levering

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn GRATIS.


Niets is zo belangrijk als de levertijd. Daarom streven wij ernaar om jouw bestelling de volgende werkdag bij je thuis te kunnen bezorgen.

Pakket

Wanneer je jouw bestelling op een werkdag voor 14.00 uur besteld, wordt het pakket de volgende dag bezorgd. Wanneer je jouw bestelling op zaterdag voor 12.00 uur besteld, wordt jouw bestelling maandag bezorgd en op zondag worden op dinsdag bezorgd.


Wij verzenden bestellingen naar Nederland & België.


Jazeker, je mag er vanuit gaan dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. De orderbevestiging is mogelijk in jouw spam terechtgekomen. Wanneer je twijfelt, kun jij altijd een mail sturen naar

info@greenfitfh.nl


Op het moment dat je jouw bestelling hebt gedaan, ontvang je per mail een orderbevestiging. Zodra wij jouw bestelling hebben verwerkt en verzonden, ontvang jij per mail een Track & Trace. Houdt deze Track & Trace code in de gaten, zodat je weet wanneer je jouw bestelling zult ontvangen.


Je ontvangt per mail de Track & Trace code, zodra jouw order is verwerkt en verzonden.


www.greenfitfh.nl werkt samen met PostNL, DHL, Bpost, DPD voor

de bezorging van al onze pakketten.

Wanneer jouw bestelling niet compleet is, kan het zijn dat een product uit de webshop een vertraagde levertijd heeft. Hierover wordt je per mail op de hoogte gehouden. Is dit niet het geval, dan kun je ten alle tijden contact opnemen met de Klantenservice door een e-mail te sturen naar info@greenfitfh.nl onder vermelding van jouw ordernummer.


Betalen

Je kunt in de Greenfitfh shop op verschillende manieren betalen.

iDeal, Mastercard, Maestro, Bancontact, PayPal, Google Pay en Apple Pay.


Overige vragen


Je kunt ten alle tijden contact opnemen met de www.greenfitfh.nl Klantenservice door een email te sturen naar info@greenfitfh.nl. Wij streven ernaar op werkdagen binnen 48 uur op jouw e-mail te reageren.

Wanneer je met greenfit een samenwerking wil, kun jij een mail sturen naar info@greenfitfh.nl

Retourneren

Je kunt jouw aankoop retourneren binnen ons retourtermijn. Ruilen is bij www.greenfitfh.nl niet mogelijk. Wat wij daarmee bedoelen is dat je niet een product kunt retourneren en direct een vervangend

product kunt bestellen. Indien je wil ruilen, kun jij jouw aankoop retourneren en een nieuwe order plaatsen in de webshop.

www.greenfitfh.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Dit betekent dat vanaf het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen het retourtermijn van 14 dagen ingaat.

Voorwaarden voor het retourneren


1. Het product zit in de originele verpakking.


2. Het product is niet gebruikt en ongeopend. 3. Producten die je niet kunt retourneren:
– Geopende verpakkingen;
– Beschadigde producten;

– Digitale en online producten.

u kunt het Retourformulier aanvragen via het mail adres info@greenfitfh.nl. Dit retourformulier vul je in en verzend je mee met jouw retour. Het is belangrijk dat je het gehele formulier invult om ervoor te zorgen dat wij jouw retour in behandeling kunnen nemen. Het retouradres staat vermeld op het formulier


Greenfitfh

Kortrijkse heerweg 5H 9700 oudenaarde Belgie 


Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en deze voldoet aan alle voorwaarden, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen retourneren op de door jouw gekozen betaalwijze.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit betekent dat je de kosten voor het verzenden van jouw retour zelf betaald. Wij adviseren je om jouw Track & Trace te bewaren, totdat je retour is verwerkt.


Wij streven ernaar jouw retour binnen 14 dagen, nadat wij deze retour hebben ontvangen te verwerken.


U kunt het formulier aanvragen via het mail adres info@greenfitfh.nl.


Als je jouw bestelling hebt ontvangen en een product is beschadigd neem dan binnen 24u contact op met de www.greenfitfh.nl Klantenservice via info@greenfitfh.nl onder vermelding van jouw ordernummer.

Producten


Wij van www.greenfitfh.nl raden aan om de intensiteit langzaam op te bouwen. Voordeel van de Greenfit Starterspakket is dat je niet meerdere artikelen hoeft aan te schaffen. Alles is namelijk aanwezig. Begin je workout met de gele kabel, deze is het lichtst met een weerstand van 4,6 kg. Vanaf hier bouw je langzaam op naar de zwarte weerstandsband. Wanneer je alle banden tegelijk gebruikt is de totale weerstand maar liefst 45,5 kilo! Je kunt de weerstandsbanden dus ook combineren waardoor ontzettend veel weerstandsniveaus mogelijk zijn.


Het Greenfit Starterspakket gebruik je onder andere voor fitness, yoga, fysio, cardio of krachttraining. Er is keus voor verschillende oefeningen waardoor er veel trainingsvariatie mogelijk is. Greenfit Starterspakket is ideaal voor een total-body work-out. Tijdens het trainen met de weerstanden staat er constante spanning op je spieren waardoor ze effectief gestimuleerd worden. Hierdoor worden niet alleen de grote spiergroepen aangesproken maar ook de omliggende spieren. 


De weerstandsbanden in het Greenfit Starterspakket bestaat uit een set van 5 niveaus met 5 sterktes, zo kunt u zelf de mate van intensiteit bepalen. Deze weerstandsbanden zijn uitermate geschikt voor de warmin up, activatie van de spieren of voor

krachtoefeningen. Trainen met fitness elastiek verbetert zowel de kracht en beweeglijkheid als samenwerking van de spiergroepen.

Winkelwagen