Voor 17:00 besteld morgen in huis | Gratis verzending vanaf €50,-
Greenfit

ABOUT US

Wie zijn wij?

Welcome to the Greenfit Family!
Je komt in een bepaald patroon, je huis wordt een tempel voor goede energie. Wij bij Greenfit hebben rust gevonden door thuis te sporten en dat willen wij aan jou meegeven.

In 2020 is Greenfit opgericht door 4 individuen die verandering wilden brengen in het sporten en de wereld daar omheen. We hebben lang gebruik gemaakt van sportscholen, totdat Covid kwam. De gyms werden gesloten en dit inspireerde ons om thuis en in de buitenlucht te trainen. Toen kwamen we erachter dat dit extreem goed voelde.

Omdat alles thuis gebeurde kwamen we in een flow waarbij een gezonde mindset werd gecreëerd. Dit willen wij, Greenfit, ook overbrengen op jou. Een gezonde mindset wordt vastgehouden en er is meer motivatie om naast te sporten ook gezond te leven.

Jij bepaalt zelf hoe je het sporten indeelt, maar daarnaast word je ook gemotiveerd om gezond te eten en aan je mindset te werken. Ook het buiten sporten heeft een enorme positieve impact op je mind en mindset. De buitenlucht brengt je terug naar de natuur, naar jouw innerlijke kracht.

Iedereen heeft het recht om fit te zijn en Greenfit is er om dat te laten gebeuren.

Winkelwagen